fredag 25 mars 2011

Fredag våffeldagen.

Det blev tidig morgon för mej idag. Uppe före sju. Tog det riktigt lugnt och funderade på hur dagen skulle bli. Tog en promenad och hämtade morgontidningarna. Städade över lite fuskigt, det blir mer och mer så, försöker väl ha undanplockat men det där med skura golv tycker jag att det blir längre och längre emellan.

Jag hade ju planerat en permanent idag och bestämde mej för att göra den på förmiddagen. Ringde min kära kusin men se det blev inget av med det i dag för hon har blivit sjuk, så helt plötsligt har jag hela dagen för mej själv. Jag fick för mej att jag skulle försöka hämta in lite körsbärsris, och kan ni förstå det var skare, hur enkelt som helst att komma till träden. Jag fick en så fin porslinsvas av Emma i julklapp, det är ett par vita stövlar, nu har jag skurit till oasis oc tryck ner och så har jag satt i kvistar och dekorerat med små tuppar, hönor, påskpynt så att säja och det blev riktigt sött.

Sen bar det iväg till ICA för att handla hem lite mat, det var mycket folk i affären, efter detta en tur till Granngården. Det blev penseer som jag nu skall plantera, köpte även till Lotta så han får sätta på sin veranda.

Efter lite matintag unnade jag mej en vilopaus på sängen, å så skönt det var men nu är jag uppe igen, skall titta på korsordet i DN och så har jag fått månadstidningen Hemtrevligt i dag så jag skall nog underhålla mej själv.

Å det blåser och solen skiner mellan "illvärsmôrn" just nu är det bara 1,3 grader varmt. Ha en trevlig kväll alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar