fredag 18 mars 2011

Fredag

Äntligen är snön här. Väderleksrapporterna har ju lovat oss detta, får nu se om de håller vad de lovat om lördagsvädret, solsken var det sagt. Väglaget var inte det bästa för promenad, snö på is är inte speciellt trevligt och idag blev det en 20-minuters för jag kände hur jag spände mej när jag gick.

Hemma igen blev det mat, dusch och hårtvätt och hårblås, jag och kusin skulle ut och storhandla, och mina aningar besannades det var kattmat, kattsand, blomjord, mjöl och en hel del annat, det är inte det lättaste att komma hem med tunga varor även om hon inte har lång väg, men just att bära är ju jobbigt.

Lotta och jag hade gjort upp om att helghandla tillsammans, och det gjorde vi, sen besökte vi kyrkogården med ljus och en korg med påskliljor, trots all snö känns det bra att ha varit dit även om det är mycket snö. Sen blev det besök på Dojor och don, Lotta skulle se på något och jag har i mitt stilla sinne planerat att hon skulle få välja gardiner till sitt vardagsrum, jag bjuder på tyg och sömnad. Hoppas att det blir bra.

Nu håller jag på att göra kålpudding, ibland får jag en längtan efter puddingen och jag brukar laga så att jag har i frysen. Nu skall jag önske er en trevlig fredagskväll, jag har en bit smörgåstårta i kylen som jag skall smaska i mej. Snöfallet håller i sej och kl 16,30 är det +-0 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar