onsdag 2 mars 2011

Disig onsdagsmorgon.

08.30 gick jag på min 20-minuterspromenad och när jag var på hemväg såg jag solen skina i genom lite Västanberg. Detta bådar en vacker dag, och så blev det. Hemkommen blev det lite frukost, idag saftsoppa med en klick creme fraiche och smörgås det smakade bra efter promenaden.

Vad skulle jag hitta på idag, först och främst blev det en vittvätt, och när jag var i tvättstugan fick jag så dåligt samvete för tvätt som skulle strykas. Jag har lagrat flera tvättar, men trots att jag tycker det är tråkigt tar jag med stryktvätten upp och sätter igång. Turligt nog kom Lotta och vi fikade så benen fick vila en liten stund. Sen skulle jag hämta in mina sängkläder från balkongen och herre gud så ljuvligt det var därute. Lämnade strykbädden tog på mej dunjacka, yllepläd togs också med och boken, gick ut och satte mej på balkongen och det var ljuvligt. Takdropp, fåglar som kvittrar, boken och jag njöt, det var så härligt. Tordes inte sitta så länge för det kommer lite kallt drag från betonggolvet så man skall nog vara lite försiktig.

Nu har jag fått mej middag och det blir väl att ta hand om strykjärnet en stund till, bäst att passa på när ångan är uppe, men det är inte så mycket kvar. Förstår inte varför jag inte kan göra detta när tvätten torkat, för stryka vill jag göra på allt som är strykbart. Jag kan inte lägga in varken lakan, handdukar eller något annat utan att stryka.

I kväll blir det Uppdrag Granskning för min del.

Solsken, takdropp och +0,1 grader i skuggan. En försmak på våren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar