torsdag 20 oktober 2011

Torsdag

Nu är det snart helg igen, veckorna bara rinner iväg. I dag kom jag upp tidigt och efter frukost blev det lite städa av. Lotta undrade om jag hade något ärende till Torsby för hon skulle dit en sväng, först sa jag nej, ville göra klart städningen men jag ändrade mej för jag kom på att jag behövde till Kontorsspecialisten och köpa mej ett nytt hålslag, mitt gamla strejkade när jag sorterade papper i början av veckan, så nu finns ett nytt hålslag och en kalender för nästa år här.

Väl hemma igen började jag med dammtorkning men kom på att jag var så hungrig så jag dammade färdigt och åkte sen till Ica och köpte mat till mej och Lotta. När allt var klart gjorde jag mej en tur till svåger och svägerska för att se på deras nya tapeter, 2 vänner till kom och där blev det kaffekalas med kakor och bakelser och en hel massa prat, trevligt.

Tänk att det kom några snöflingor i dag så vintern kommer krypandes i natt har det varit -2,9 grader soligt på morgonen lite mulet på dagen men en vacker eftermiddag kl 18.15 + 2,5 grader.
Jag kan tala om att Mossbergssjön låg som en spegel i eftermiddags, en naturens tavla med vackra höstfärger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar