fredag 7 oktober 2011

I dag var jag uppe tidigare än vanligt, kände mej riktigt utvilad men då har jag sovit lugnt hela natten för ovanlighetens skull.Låg och drog mej en stund men kom på att idag skall jag göra om kontoret till syrum. Att rensa bort gamla papper, verifikationer, kvitton och mycket annat var inte roligt, riktigt sorgligt måste jag säja, jag hittade bl a foton som berörde mej och och hittade saker som tog fram minnen. Sparat har vi verkligen gjort, gamla telefonkataloger reklam från olika företag, ja jag vet inte allt finns nu i sopsäck och skall kastas. Det blev riktigt god plats i hyllorna när jag blev klar.

Efter denna städning i ett rum blev det dammsugaren som fick göra resten och nu är det den tråkiga dammtorkningen kvar, men gör jag inte det idag så får det bli i morgon då jag även skall lasta i bilen allt pappersskräp och lite annat och åka till åter vinningen med.

Efter morgonens regn har det varit en riktigt fin dag och kl 18.15 +10,5 grader. Nu blir det stickning och TV och därefter krypa till kojs i renbäddad säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar