måndag 10 oktober 2011

I morse tyckte jag att jag var ruggig så jag tog mej en temugg och en smörgås samt 1 Ipren la mej tillbaka för en liten stund men det gick inte för det kom så många tankar om att göra det och det. Väl uppe blev det väl inte speciellt mycket gjort och till slut var klockan så mycket så det var dags för den evinnerliga permanenten, men nu är den gjort och jag är så mätt efter en god måltid med rotmos och rimmat fläskkött och fläskkorv och kusin som alltid poängterar att hon inte åter fläskkött åt med god aptit.

Jag har köpt garn till en ny schal som skall stickas i ett brungrått (potatisfärgat) garn men först skall jag sticka en likadan som jag gjorde klar under helgen.

I morgon måste jag skaffa hem talgbollar till fåglarna, de har ätit upp 6 stycken små bollar sedan lördageftermiddag och det har gått åt ganska mycket nötter. För en stund sen fick jag se hackspetten hänga i hållaren för nötterna, har inte sett till honom sen i vårvinter men nu så har han hittat till matstället.

Den här veckan hade jag bara två saker som står uppskrivna i min agenda, den ena är avklarad idag och på torsdag är det Bossedag. Fredagen går nog åt till att ta rätt på älgkött om det blir några älgar skjutna det är markköttsdel så det blir inga mängder, men däremot får jag en liten påminnelse om att frysarna kanske borde avfrostas.

Förmiddagen var grå men det har lättat lite nu och solen skiner lite svagt, det har nog varit en ganska fin jaktdag +9 grader kl 17.30 och +2,2grader i morse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar