torsdag 6 oktober 2011

Nu har jag kommit hem från Torsbyresan med Emma, jag tycker att vi haft en trevlig eftermiddag tillsammans. Vi hämtade Sigge så att han fick följa med på resan, han ställer inte till något besvär, vi åkte iväg först till Hålvägen 22(alldeles nytt ställe för mej) men där finns en hästshop så Emma fick göra sina inköp, sen till OK och lämnade ett paket från Lotta, in på apoteket åt mej själv, Tärnemarks för att få ett nytt batteri i Maris klocka, vi var in på ett gatukök och fick i oss lite käk, Kontorsspecialisten där jag köpte mej en prickig kartong att förvara sysaker i och så blev det ett anteckningsblock till Emma därefter till syster Annica och lämnade det jag sytt. Tack Emma för att du ville tillbringa tid med mej.

Dammsugit skulle jag ha gjort på förmiddagen men jag strök mina nytvättade kläder i stället och så tvättade jag lite handtvätt så städningen får vara tills i morgon för nu saknas lusten, men vattna blommorma skall jag göra för en del är nog torra.

Vi fick några droppar regn på oss när vi var i Torsby annars har det varit mulet och vägen var blöt på hemvägen så regnet var före oss kl 18.45 +10,1 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar