lördag 30 april 2011

Valborgsmässoafton.

Jag har varit riktigt irriterad på mej själv sen sent i går kväll. Jag stickar en barntröja och använder rundstickor, jag har kommit så långt att ärmarna skulle stickas in, inalles 260 maskor. När jag skulle gå och lägga mej tittade jag med stolthet på mitt handarbete, men besvikelsen blev stor när jag upptäckte att jag hade gjort ett fel och nu har jag fått sticka 4 varv baklänges. Det är egentligen inget att ödsla energi över men detta tar sin tid och det är besvärligt. Nu har jag gjort klart och skall börja på ny kula med intagningar, knapphål mm. Hoppas det går bättre nu.

För övrigt har väl dagen varit bra, jag har varit med kusin så att hon fick handla och efter det kaffe med bakelse.

Jag köpte en bukett rosor till kyrkogården. När jag kom dit har smideskorset kommit och var nedsatt och klart. Det var så fint, jag satte mej på bänken och tittade och så klart kom tårarna som de så ofta gjort de sista veckorna. Ytterligare ett trappsteg taget men många finns kvar.

I går kväll kom Eilert, Hannes o Lotta. De brände löv och fyllde hålor med jord. Tänk att jag är som handlingsförlamad ibland, jag vill helt enkelt inte göra någonting med något, hoppas att det blir lättare framöver.

Nu skall jag sätta mej på balkongen och sticka ikapp det jag har repat upp, det blåser ju lite kallt från nordan, men på balkongen skiner solen för fullt och det är varmt.

Ha en trevlig Valborg.

Solen skiner kl 16.40 +15,8 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar