måndag 25 april 2011

Annandagskvällen.

Nu tycker jag faktiskt att det är riktigt skönt att påsken är över. Jag har ingenting att klaga på, vädret har varit och är underbart och jag har tillbringat mycken tid ute. Vi har ätit påskmat, jag har promenerat och suttit i solen, även i skuggan när det blivit för varmt. Helt otroligt så grönt det har blivit, allt på en gång och idag känner jag att jag har lite nästäppa och rinnande ögon, jag kan känna av lite när det blir mycket av det gröna.

Långhelger är inte alltid av godo, långfredagen tyckte jag var lång och i går hade jag en sån där tung dag, jag fick för mej att åka till Segenässätern och titta och eventuellt plocka vitsippor. Det blev så vemodigt när jag kom dit, det var så vackert med den skira grönskan och vitsipporna blommade på ängarna. Jag kände mej så ensam och ledsen och så kändes det hela kvällen. Jag tog min bok och gick till sängs ganska tidigt.

Det var några påskkärringar och påskgubbar hit på påskafton, tack Ngoan, Julia, Jonatan och Jolin för att ni kom till mej med så fina påskbrev.

I morse tog jag min promenad och på hemvägen bjöds jag på juice hos Siv och Uffe och vi pratade en stund, när jag kom hem kom Lotta och vovvarna efter sin morgonrastning och då blev det en kaffetår och lite data, på eftermiddagen blev det en tur till Sigge, honom har jag inte sett på en vecka så det blev pusskalas som vanligt.

I morgon skall jag till Friskfaktorn och sen till Torsby och uträtta några ärenden.

Kl 20.30 + 18 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar