onsdag 20 april 2011

Onsdag.

Idag avverkade jag min morgonpromenad i Buda tillsammans med Bosse, sen åkte vi hem till Framnäs och det tycker han är lika roligt varje gång, det ser ut att han trivs här.

Tänk att det vackra vädret håller i sej, men det måste ha kommit lite regn inatt och då kan det komma och vi får ha fint på dagarna. Jag var till Granngården idag för att köpa en present och så skulle jag ha en regnmätare, men det har de inte fått hem några ännu.

Under förmiddagen hade jag ett telefonsamtal med en släkting som är sjuk, samtalet gjorde mej ledsen för prognosen är nog inte bra. Ibland får man goda nyheter och ibland är de sorgsna.

I övrigt har dagen tillbringats utomhus, på altanen, Bosse och jag har suttit i varsin solstol, jag har läst och kliat i pälsen och han har sovit för det mesta och ingenting har det varit att skälla på.

När jag vred om persiennerna i sovrummet imorse så var rådjuren nedanför huset och betade. De är ganska orädda och de tittar på mej när jag är ute på balkongen. Sädesärlan har jag sett för första gången i dag, den spankulerade omkring som om den gått här hela vintern. Undrar om det är samma fåglar som kommer tillbaka år från år ibland ser det ut att de känner igen sej.

Nu tänker jag fixa till något ätbart, blir nog något med avocado, räkor, creme fraiche och vad som finns i kylen, sen skall jag göra som förut i dag = ingenting. trevlig kväll.

Skyar äver solen ibland, men just nu mycket vackert kl 18.15 + 19,4 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar