lördag 31 mars 2012

Lördag.

Nu hr det gått en vecka igen och det är dags för nya korsord i dagstidningarna. NWT:s skall av gammal vana lösas först och jag brukar inte ge mej förrän det klart, sen blir det Dagens Nyheter och sist VF. De sista veckorna har jag skickat in lösningarna men det ser ut att vara omöjligt att vinna något men det är kul att vara med.

I dag har det varit loppis på Hembygdsgården och jag har varit social och åkte dit. Många säljare, mycket saker och bra med folk, bara att hoppas att både försäljare och Hembygdsföreningen är nöjda med dagen.

Jag fick besök i eftermiddags och det blev en testund med bröd från Basterud, vi bredde på smör och så lite av min egen tomatmarmelad och det var mycket gott. Tomatmarmelad är riktigt gott till grillad kyckling och en frisk sallad.

Nu är lördagkvällen här och det blir som vanligt TV och stickning. Jag har träffat lilla Molly idag och det blir hon som kommer att få Pippi-tröjan jag håller på med nu, den passar nog något så när till hösten. Vädret har varit soligt med blåsigt och kallt Kl 18.30 + 4,4 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar