söndag 25 mars 2012







Söndag


Íngen vill veta när jag steg upp i morse, men efter sommartiden så var det ganska långt fram på förmiddagen.


Efter frukost tog jag min nya fina kamera och skulle ta kort på mina tibast som blommar så vackert, de blev inte direkt så bra men jag får ju träna. Sen klev jag iväg till Marianne och Bo och fotade deras krokusar och de blev mycket bättre. Hos dem blev det en pratstund i solskenet.




Jag gjorde mej en tur upp till Gröckesdammen men där drog det riktigt kallt över sjön. vände tillbaka och gjorde en tur runt Mossbergssjön. Jag stannade till vid Holeberg och fotograferade alpackorna, de har så söta ansikten men nu var de riktigt ulliga och runda. Fortsatte färden och till slut hamnade jag hos Sigge med familj. Sigge fick vara modell och goa Emma visade mej saker som jag inte hade en aning om, bra det för hon är så duktig med teknikens under. Härliga familjen P bjöd på mat och kaffe med kaka. Tack snälla ni.




Väl hemma igen skulle mina små plantor vattnas, som jag har talat om dem kan man tro att de är jättestora men nu kan jag visa hur mina tomater och pelargoner ser ut och jag tror att alla lobeliafröna har grott för det ser ut som en liten gräsmatta i sålådan.




Nu har nog tvättmaskinen gjort sitt så det blir att hänga upp en tvätt. Tänk att klockan är 18.25 både ytterdärren och altandörrarna står pip öppna
termometern visar på 11,5 grader. I morgon är det klippdags hos härliga, goa Cornelia och hon skall få fria händer att göra vad hon vill med mitt hår.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar