söndag 11 mars 2012

Söndag

Tänk att jag har blivit så morgontrött, i dag var det värre än vanligt men jag kom upp till slut och efter en dusch så blev jag lite piggare. Efter frukost och lite plock blev det en promenad med stavarna.Riktigt fint i solskenet och skönt att röra på kroppen.

Gudskelov så är det ju snart över med skidsäsongen, jag tycker att det är så kul när den startar men nu har jag börjat tröttna. Likadant kan jag tycka om Melodifestivalen, det blir för mycket för mej.

Snön är i stort sett borta här men det är fortfarande isigt på många ställen men idag har det tinat riktigt bra så det står vatten ute på vägen här. Våren är i annalkande, nyss flyg tre svanar förbi mitt köksfönster och fru koltrast hållerpå att inta sin aftonvard. Sparken, min hopvikbara skall få sin vinterförvaring för nu gör den ingen nytta där den står i gruset.

I kväll får jag lov att ställa klockradion på ringning för kl 11.30 skall jag vara på labb i Torsby och kl 13.00 har jag läkarbesök. Håll en liten tumme för mej att allt är bra.

Klockan är nu 17.30 och termometern står på 9,3 grader. Härligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar