lördag 24 mars 2012

En fin lördag

Gick här och strosade i morgonrocken tills långt fram på förmiddagen. Det började röra sej här ute, det var Eilert som var i garaget och Lotta kom med bilen. Det var med andra ord dags att duscha och klä på sej. Det verkade som om vi skulle äta ute för de hade grillen med sej.

Jag var iväg och handlade lite, bl a grillkorvar, bröd, potatissallad och lite annat och så påskmust såklart för det tycker jag är gott.

De yngre människorna här var så arbetsamma i dag bilar tvättades, och olja fylldes på Lotta plockade ris från gräsmattan, jag var ute och plockade en liiiten stund, men den nya kameran är roligare, jag har tagit några bilder och jag tror att jag börjar lära mej att föra över bilderna till datorn. Det verkar jättekul.

Det blev matdags, grillen tändes och vi bar ut maten till timmerstugan för där skulle vi sitta ute och äta årets första grillmat och det smakade så bra, det är riktigt högtidligt. Om någon dag kanske det kommer lite snö för än tror jag inte att vintern är över.

Nu har de gått hem och det är stilla härute, jag har varit ute ganska mycket de senaste dagarna och jag känner att det hettar på kinderna av sol och vind.

Klockan 17.40 skiner solen så fint och det är 10,6 grader varmt och i natt skall vi ställa om klockorna, jag har faktiskt lite svårt att förstå vad detta skall vara bra för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar