söndag 1 april 2012

Söndag

I dag är det då verkligen aprilväder, hagel , snö, sol och blåst, det är bara åskan som fattas
och kallt har det visst varit i natt för jag var upp vid ettiden och då var det -4 grader.

Jag har haft en vas med påskliljor i vardagsrummet, nu har dessa liljor slagit ut och de luktar så stark så jag har fått ställa ut dem på altanen.

Jag var tidig med att förbereda middagen idag, potatisen skalad fisken framtagen och det är bara att sätta på spisen, men innan dess skulle jag åka till Ica för att köpas 2 krukor med påskliljor som jag skall ställa inne så att de börjar slå ut innan påsk när jag skall ta dem till kyrkogården. När jag sätter mej i bilen kommer M och F, de skulle in och hämta mat, M skulle ha sallad och F ville bjuda mej, så blev det, maten tog vi med hem till dem och det blev så bra för A var hemma och jag tror inte jag sett honom sedan jul, och han var precis lik sej.

Hemma igen fick jag bråttom att ta min medicin för jag var lite försenad, jag försöker vara noga med var 6:e timme.

Nu har jag börjat binda upp tomatplantorna, eller rättare sagt fäst dem mot en blompinne med orkideklämmor, det går väl ett tag innan jag får ta snören till hjälp. Jag har börjat fundera på vad jag skall ha i balkonglådor och amplar ute på altanen och det är roligt att planera och drömma om hur det skall bli.

Som sagt vädret har varit varierande och det kommer säkert mera snö och domherrarna har varit här idag. Kl 17.35 +3,4 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar