torsdag 29 mars 2012

Torsdag

Väldigt vad jag är uppe tidigt på morgnarna och det känns riktigt bra. Jag kan säja att det var ovanligt ljust i mitt kök idag med de nya gardinerna, riktigt ovant. Nu åkte i alla fall köksmattor ut och skurhinken kom fram, jag flyttade soffan och köksbordet vaskade av golvet med såpvatten och la på rena mattor, det kändes riktigt bra efter att hallen fått sej en omgång.

Fram på förmiddagen var jag bort och matade fiskarna och vattnade blommorna och då tog jag vägen över Föskefors när jag åkte hem. Jag tycker att det är så vackert där och så väcks barndomsminnen till liv. Jag kom att tänka på Kaja som var finskt krigsbarn på herrgården när jag var liten, vi har kontakt fortfarande och idag har jag köpt påskkort som jag skall skicka till henne för hon skickar till mej varje år.

I dag blev jag så sugen på risotto så det har jag lagat, jag tycker ris är torrt men risotto går bra och idag hade jag i majs och räkor, svamp och broccoli.

Jag har varit lite stillsam med stickningen denna vecka men nu i eftermiddags när jag såg på Grays anatomy kom den fram och nu blir det väl några varv när kvällsprogrammen börjar.

Mina egna blommor och plantor har även de fått vatten i dag och nu tycker jag att krukväxterna börjar visa att de får näring, speciellt de gröna blommorna har börjat växa till sej.

Det har ju varit mulet hela dagen fram till för en stund sen, det blåser kallt men tempen visar 7,4 grader klockan 18.25.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar