måndag 5 mars 2012

Måndag

Mulet väder och några grader kallt det kan ju inte vara solsken varje dag. Att stiga upp hör ju det dagliga och jag var uppe tidigt idag.

Grannen Siv har högtidsdag och det är inte lätt att hitta på något att gratulera med, MP ville att vi skulle lägga ihop och eftersom vi bägge saknade fantasi gjorde jag iordning en korg med vårblommor och så fick hon fastlagsris med maskinbroderade ägg och små dekorationsägg i rosa och blått. På Framnäs gård var det livat och glatt med flera gratulanter. Mycket trevligt, vi blev bjudna på smörgåstårta och dricka samt kaffe med tårta och mycket prat och "minns du o kommer du ihåg".

Tids nog blev det dags att gå hem, jag gjorde mej en sväng in i växthuset och hämtade in en bricka och ett antal krukor för det har nämligen blivit dags att plantera om tomatplantorna.
De har vuxit så fort och de små pelargonerna börjar bli så fina. Vilken fin tid vi går till mötes.
Omplanteringen blir i morgon, kusin skulle ha permanentats den här veckan men det kommer jag att skjuta på för jag vill inte känna mej stressad. Jag skall göra det jag vill och få förbereda mej för röntgen på fredag och läkarbesök på måndag.Hoppas innerligt att allt är bra så jag får sluta äta antibiotika för de står mej upp i halsen och magen börjar kännas ganska sur.

Solen tittade fram på eftermiddagen kl 17.15 +2,3 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar