fredag 23 mars 2012

Fredag

Sköna fredagsmorgon hoppas att det fortsätter att vara så här några dagar till. Jag var uppe tidigt idag och jag pysslade lite, var bort och matade fiskarna och hämtade tidningarna innan jag själv fick mej frukost.

Ett par telefonsamtal, bl a kusin och vi gjorde upp om tid för permanent, jag skulle vänta tills posten kommit för jag väntar ju på kameran, men ingen avi med i dag heller. Tanten blev i alla fall krullig i håret och hon var nöjd och belåten. I dag blev det inget kaffedrickande för nu är min mage i olag av alla tabletter, det känns som om det brinner bakom bröstbenet, men jag skall väl försöka stå ut i 3 veckor till men det är ganska obehagligt.

Lotta och jag satt på verandan på timmerstugan i eftermiddag, hon gjorde björkkransar och jag gjorde ingenting, jag satt och njöt i solen, så kom vi in på kameran att den inte har kommit, hon började undra om jag kollat SMS och det har jag inte gjort för jag väntade på avi från posten men vi kollade mobilen, inget paket och när vi sitter vid köksbordet plingar telefonen till med ett meddelande från Posten,.Vi blev så glada att vi följdes åt till ICA för att hämta ut paketet och nu ligger min nya fina röda Nikon på laddning. Roligt ska det bli att ta foton och riktigt barnsliga är vi ju för när Lotta gick hem fick jag en skål med jordnötsringar.

Hoppas att det blir en fin kväll efter en vacker dag kl 18.20 +10,5 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar