torsdag 23 juni 2011

Torsdag

Vädermässig verkar inte inledningen av midsommarhelgen vara på sin bästa sida, det har kommit 10 mm regn under natten och morgonen.

Åkte i väg och handlade det lilla jag skall ha, och jag hade riktig tur för det var inga köer i kassorna utan allt förlöpte väl fast det var mycket bilar på parkeringarna. Sådana här helger möter man folk som man inte sett på länge och man hälsar och pratar så det tar sin lilla tid ändå.

Nu i eftermiddag har jag varit till fina Cornelia och klippt mej, jag är så glad att jag lyckats låta håret växa så man kan börja göra en frisyr, det är länge sen jag hade så mycket hår för det har varit ganska enkelt med kortklippt har jag trott, men det är inte så mycket jobb med lite längre heller. Flickorna på Johanna´s är alltid så glada och positiva, hoppas de får en trevlig midsommar.

Vilken regn-åskskur det kom, jag gjord mej en tur med bilen för att titta efter midsommarbjörkar men det regnade så hårt så jag såg ingenting, jag kanske måste hoppa över lövverken för första gången här hemma.

I morgon skall Liselotte, Eilert och jag till Torsby golfklubb tillsammans med Monica P och äta midsommarbuffé

En Glad Midsommar önskar jag er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar