onsdag 29 juni 2011

Onsdag

Idag är det ingenting som har retat upp mej så nu har jag bara haft snälla tankar. Jag gick ett varv med dammsugaren på morgonen och sen har jag inte gjort ett dugg. Verandan har varit ljuvlig idag, lagom mycket sol och en liten bris, har i stort sett bara varit, jag har läst lite och virkat lite och så var Lotta hit och vi drack kaffe.

Efter middagen har jag varit till kyrkogården och vattnat och plockat bort vissna blommor, men nu är jag hemma igen och jag skall äta lite hallon, jag tycker att det är så gott med en liten skvätt grädde till.

Jag njuter av att kunna vara ute hela dagarna, inte i direkt solsken men med lite skugga är det ju så skönt. Jag satt ute i går kväll och lyssnade på Karlavagnen jag var inte med från början men jag förstod att det var fångar eller fd som fick ringa in. Fy så hemskt att sitta inburad i detta vackra väder och bara få komma ut på en rastgård en liten stund då och då. Nu skall jag väl inte sitta och ömka mej över interner, de förtjänar säkert sina straff.

Sol och värme hela dagen kl 18.10 +27,8 grader, jag är så glad att jag inte behöver åka till Höljes
och sitta i "gropa" och bränna upp mej om solen skiner, det har jag varit med om flera gånger och det är inte alls kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar