tisdag 28 juni 2011

Tisdag

I dag satte jag nästan frukosten i halsen. Nu kommer nästa överraskning från Hagfors kommun, belysningen efter 62:an önskar de släcka ner och även belysningen här på Framnäs. Belysningen härt på Framnäs lades ner eller upp av fastighetsägarna här, de grävde och kostade på med egna medel och sedan lät de Kommunen ta över, likadant var det med vattenverket, kommunen fick även där ta över, men så kom någon på att vattnet var inte bra för skolbarnen, så då grävdes den nya ledningen till Västanbergsskolan, vi fick tillbaka vattenverket, "Ullenbruset" hjälpte inte utan skolan lades ner. Undrar om vi blir erbjudna att ta tillbaka gatubelysningen.

Jag blir både arg och ledsen, vet ju att jag inte förstår det här med ekonomi i stort men nog kan man få tänka och fundera, man kanske skulle kunna rensa lite bland tjänstemän i mellangrupper, vi kunde kanske få ha belysningen kvar som jag ju tror har räddat många båda människor och djur.

Nu har jag laddat ur mej lite men det gnager fortfarande, jag står ute på altanen och stryker och då kommer så många tankar och jag kan reta upp mej på en hel del orättvisor.

I alla fall så har jag tvättat idag och håller på att ta rätt på den, jag har faktiskt lite liggandes som jag skall ta i tu med också. Så har jag fållat upp mågens finbyxor det var snabbt gjort. Nu skall jag gå tillbaka till strykbrädan och kanske att jag kan reta upp mej på något mera.

Vackert väder och varmt kl 16.50 +27,6 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar