torsdag 30 juni 2011

Torsdag

Tänk att det blev ytterligare en vacker dag och jag njuter av det, egentligen tål inte mina fotleder och knän värmen och jag tycker att jag blir stelare än vanligt men man måste tänka på alla nyttiga vitaminer man får utomhus.

Besöket vid postlådan resulterade i förmiddagskaffe för mej och Lotta hos Marianne och Bo, det är väl fint att vi kan bara slinka in hos grannen utan att man blir bjuden, det tråkiga är det är så sällan Persson kommer hit till mej.

Som vanligt sitter jag på verandan och virkar lite, nu tror jag att läsningen tar överhand för min bok börjar bli riktigt bra. Jag fick ju Bokspegeln häromdagen så nu har jag skickat en beställning på 2 böcker bl a en irländsk roman.

I dag har jag ätit av min egen sallad, sådde ganska sent men nu är de ätbar, gott till omelett med bacon,champinjoner och purjolök.

Sommar och kohagar förknippas ju med mygg och flugor men här hos mej finns det nästan inte några sådana orosmoment. Jag har inte sett en mygga här och flugor är det minimalt med så jag kan inte klaga på att djuren drar en massa till sej, korna och kalvarna är så tysta och det är en fröjd ibland att sitta och titta på dem.

Sol och varmt kl 17.15 + 27 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar