tisdag 7 juni 2011

Tisdag

Usch vilken varm natt.Jag satt ute tills klockan var nästan tolv i natt. Lyssnade på åskans mullrande blandat med Karlavagnen på radion, tände mina ljus och var riktigt avslappnad för en gångs skull, Lotta skulle komma till mej om vädret blev för bedrövligt men det gick ju bra. Värmen inomhus var fruktansvärd för jag vill att det skall vara rätt svalt när jag skall sova och lika varmt i morse både ute och inne men det är ju så det skall vara på sommaren.

Min kropp fordrar inget arbete i dag utan vill helst sitta i skuggan och det har jag väl i och för sig gjort, jag har fyllt kuddfodralen som jag sytt och nu ligger de här så fina i soffan.

Nu börjar allt växa ordentligt, skall bli gödselvattning i växthuset i dag och en skvätt här och där med kannan, mina penseer som jag har planterat i ett trätråg börjar bli så långa så nu blir det saxen och så sätter jag en bukett i en vas. Efter detta skall jag sätta mej och brodera på ett bokmärke, ombyte förnöjer när det gäller handarbete och i morgoneftermiddag är jag medbjudet till Hinnsjön på symöte, det kan vara roligt att komma ut en sväng.

Solsken kvavt men just nu tycks det börja blåsa upp, kanske blir klass-1 varningen
verklig men det vill jag inte. kl 16,25 +27,3 grader, lika både ute och inne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar