torsdag 5 maj 2011

Torsdag.

I dag skall jag visa en bild på barntröjan jag stickat tillsammans med en nyinköpt gräsklippare. Detta skall bli en 2-årspresent till en liten flicka. Hoppas att hon blir glad.


I övrigt har det varit Bossedag, han slutar aldrig att förvånas. Han har fått visa sin ilska rejält. Efter lunch kom Lotta hit och vi fikade, när hon var på väg hem fick jag världens överraskning. Våra bästa vänner från många år tillbaka, Anita och Sven-Erik kom hit, och det gillade inte Bosse, han visade inte sin bästa sida men ingen var rädd men de fick inte titta på honom. Han hade ett riktigt jobb med att passa mej, en plastleksak och brödkorgen.

Tänk så skönt att vi kunde sitta och prata, skratt och gråta tillsammans, vi har ju så många minnen tillsammans och sen de flyttade har vi ju inte kunnat träffas så ofta för de bor i Tännäs. Men vi håller kontakt genom telefon och det skall vi fortsätta med.

Idag har vädret varit både si och så men nu skiner solen och kl 19.30 visar termometern på +9,4 grader men det lovas varmare väder.























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar