söndag 22 maj 2011

Söndag





Visst är det otroligt så fort veckorna rasar iväg och det skall inte stå på förrän vi har den riktiga sommaren här hoppas jag.





Idag har jag varit ute och klippt gräs på södra sidan men så klart mulnade det på och det kom regn så jag fick ge mej. Hoppas på bättre väder imorgon så att jag kan göra klart.





Nu har jag i alla fall varit och köpt bensin till klipparen så att det finns hemma och så har jag varit till Pettergårds med Sigges halsband och koppel som blev kvar i går och så drack vi en kaffetår. Jag fick se Adams examenskläder och jag gamla gumman blir så glad av att se att de unga vill vara snygga på denna stora dag. Tänk att han snart är vuxen, denna lille goa unge som vi hade så mycken glädje av och likadant med Emma hon börjart också bli stor.





Min nya dator är så fin, vinröd och med webbkamera. Det här med kameran och hur den sätts på skall jag inte lära mej för oftast är jag alls inte till min fördel när jag sitter vid datorn. Okammad, kanske inte riktigt klädd och nyvaken med sömnpåsar under ögonen, nej detta är nog inget för mej men den sitter där i alla fall.

Nu skall jag ägna mej åt korsorset i Dn, stickning och sen blir det väl Mästarnas mästare i kväll.

Sol på förmiddagen men nu mulet och regn kl 17.20 +13.9 grader. Har nyss pratat med en god vän i Skåne där var det bara 11 grader varmt i går så vi har det inte värst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar