måndag 9 maj 2011

Måndag.

Under helgen har jag haft lite funderingar om mathållning, jag har blivit lite intresserad av LCHF om jag nu stavar rätt. Jag är egentligen en stor sockerråtta.Efter maten har jag fått den fula ovanan att ta en glass eller något annat sött, men från och med idag blir det slut med detta ofog(tror jag). Glassen är slut, inga kakor finns och sockerpaketet är tomt. Nu har jag ätit smörstekt portionslax med hollandaisesås, stuvad spenat och en hel del grönsaker. Det smakade bra, men sötsuget var där direkt så jag måste gå ut en stund. Skall i alla fall försöka ett tag.

Annars har väl allt varit som vanligt, promenad runt Våle, frukost och sedan dammsugning. När jag hämtade posten kom min systerson Tomas hit en stund, han var så förmäten så jag fick inte bjuda på någonting, men jag skickade den lilla gräsklipparen med honom så att Signe får börja vårbruket och nyss har jag gjort i ordning ett paket som jag skall skicka på posten till henne. Hoppas att hon får en riktigt fin födelsedag.

Vädret är ju toppen så nu blir det en bok ute på altanen, inga måsten, får se om jag tar mej en cykeltur i kvällningen. Solen skiner +23,3 grader kl 16.15.

I dag tycker jag att det är en ganska så bra dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar