torsdag 26 maj 2011

Torsdag

Nu är snart denna vecka tillända och även vårmånaden, men vi har ju marknadsdagarna innan dess. Jag är egentligen ingen marknadsmänniska men jag skall väl göra ett varv runt, oftast blir det att jag inte ser varken varor eller människor, andra kommer och berättar att de sett det och det och även handlat. Jag brukar inte göra några fynd.

Det blev ju en Bossedag även idag, han har varit alert och riktigt vaksam idag. Det går ju asfaltbilar här stup i ett och det är ju något nytt att skälla på.

Jag har i alla fall sått buskkrassen idag och så har jag bytt ut krokarna till amplarna för de gamla såg så veka ut.

Jag köpte en ny torkvinda i fjol och även nya klädnypor av plast i vackra färger, men det var ett dåligt köp, nej tacka vet jag gamla vanligt tränypor, de kanar inte på linan utan kläderna är riktigt upphängda, plastnyporna löper med kläder på linan och blir hängande i ena änden av linan. Jag vill att mina tvätt skall hänga slät och fin på torkvindan.

Tänk att när jag sitter häroch skriver så slocknar taklampan och det lyser bara i halva huset så nu har jag varit ute i proppskåpet och bytt en huvudsäkring. Bra att jag klarar sådana saker så att jag inte behöver be om hjälp.

Dagen började med sol, men nu är det mulet och det skall ju bli regn i kväll och natt. +15,2 grader kl 18.05.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar