måndag 2 maj 2011

Måndag

Ja då har vädret återgått till temperaturer som är mer normala för årstiden. Riktigt kallt var det i morse när jag var ute och gick och jag hade vantar och vinterjacka på mej. Det var riktigt ljuvligt att komma in igen och få något varmt i sej.

Nu är det bara några resårvarv kvar på tröjan så är den klar, just ingen montering eftersom den är stickad på rundstickor så det är inte så många trådar som skall fästas. Knapparna är inköpta och sen är det att lägga plagget mellan fuktiga dukar. Roligt. Måste berätta att jag på morgonkulan har legat och fantiserat om en stickad väst i lin så nu har jag material till en sådan här hemma. Ingen lång betänketid här inte.

Halv två skulle jag skjutsa Adam till tandläkaren i Hagfors, jag tog med mej stickningen och tänkte göra några varv under tiden jag väntade. Sigge var förstås med och vi köpte oss en varm korv och delade på, när jag ätit upp korven och tog fram stickningen så var Adam klar och vi åkte hem. Jag tror vi var borta 1 timme och tio minuter.

Jag har varit ute och tittat för den vackra fasantuppen finns här ute någonstans och han skriker ibland men jag kan inte lokalisera var han gömmer sej säkert i gräset ute på vallen.

I kväll blir det väl TV och handarbete för nu kan jag ju inte sitta ute på balkongen. Någon dag den här veckan skall jag åka till Torsby och Fritidsmarknaden på Frykenhallen och titta på dynor till utemöbeln för de jag har är för tunna.

Mulet, sol, någon liten snöflinga är dagens väder och kl 16.55 visar termometern på +8,7 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar