fredag 13 maj 2011

Fredag

I dag har jag haft en egendag och unnat mej lite. Som jag nämnde i går sökte jag efter ett mönster på ett babyset, jag hittade det till slut och i dag har jag inhandlat garn, så nu blir det att varva mellan lingarn och babygarn. Jag måste ha minst två handarbeten på gång. Sen var jag till Nilssons och skulle titta på shorts. De hade tyvärr inga som passade mej men det fanns ju annat. Det blev ett par 3/4-långa Never Mindbyxor, en jumper som verkade sval och skön och en BH. 47 kronor ur portmonnän resten hade jag presentkort att ta till. Nöjd och belåten.

Sen var jag till Fredrik och han gjorde en klämma till växthusluckan, enkelt för honom och fixa till denna. Jag hade med mej tomatplantor och gyllenbärsplantor till Mari. Hoppas att de växer och ger skörd.

Eftermiddagen har jag tillbringat hos Lotta, vi har stickat och pratat, hon år chips och drack apelsinjuice, jag var ståndaktig inte något onödigt sött under veckan, men visst litar det på särskilt efter maten. Motionen är som vanlig men mathållningen har jag försökt att ändra på, hoppas att jag äter rätt. Om jag lyckas tror jag att det kommer att stärka mej.

Just nu är Lotta och Eilert ute i växthuset och försöker ta bort silikon, tur att jag har dem, men jag håller mej nog inne så att jag inte är ivägen.

I morgon måste jag skaffa ett nytt dörrlås för det som finns har blivit slitet inuti så jag har svårt att låsa upp dörren utifrån.
Undrar vem jag skall anlita för att byta detta, har så svårt att be om hjälp men detta klarar inte jag själv.

Dagen har varit lite till och från kl 20.45 +13,2 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar