söndag 29 maj 2011

Mors dag

På Mors dag och pingstdagen för två år sen blev jag helt plötsligt ensam. Datumet var dock 31 maj. Dessa dagar och datum berör mej så djupt och jag kan inte fatta att jag varit med om detta och att det är sant, det känns inte så.

Trots denna gråa dag har vi firat Mors dag. Lotta,Eilert och alla hundarna kom med present, jordgubbar, kladdkaka och glass. Jag har inte ätit sött på tre veckor men nu syndade jag, oh så gott det smakade, men nu blir det inget mer godis på ett bra tag (hoppas jag).

När det har varit så här blåsigt och dåligt väder har jag slarvat med promenaderna lite men nu blir det att ta nya tag för det verkar bli bättre väder men i morgon blir det nog gräsklipparen som får röra på sej. Gräsmattorna är fulla av maskrosor och det ser inte för fagert ut. Hoppas att det har torkat upp riktigt till i morgon, det dröjer lite här på lerjorden, men humlen som jag satte ser ut att trivas och har vuxit en del, klematisen lever men jag tycker att de översta bladen ser frostnupna ut eller om det beror på blåsten, vi får se hur det går.

Just nu är jag sticksugen så det blir att ta fram någon av stickningarna och dra i gång, sen är det ju final i Mästarnas mästare.

Solen har väl visat sej i dag men även molnen och detta evinnerliga blåsande som inte vill ge med sej, det blir väl luvaoch vindtät jacka när jag klippergräs i morgon. Just nu kl 19.00 + 13,5 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar