torsdag 23 februari 2012

Torsdag

´Vovven Bosse har varit hos mej idag. Husse ringde när de var på väg hit för jag skulle låsa upp dörren och han kom rusande in till mej, men han gick och la sej en stund.

Tänk att det är så isigt härute så idag visste jag inte hur jag skulle kunna hämta hem tidningen, men med sparkens och Bosses hjälp ordnade det sej, den lilla hunden drog mej fram och tillbaka och det var tur för då rastade han sej.

Jag var till Fiskhandlaren idag, det är allt frestande för det ser verkligen gott ut men nu hade jag bestämt mej att jag skulle ha strömming, panerade strömmingsfileer med hovmästarsås mellan är jättegott till potatismos, det följde även med rödingfilé. Färsk fisk är allt gott.

Nu är mössan färdigstickad och jag har gjort tofsar, herregud så tråkigt jag trodde aldrig att jag skulle bli färdig och inte blev de bra heller, men nu skickar jag med resterna av garnet så kan de göra andra bollar för jag kan helt enkelt inte få dem bra.

I det vackra vädret har Bosse och jag sått pelargonerna 12 frön i påsen, det skall bli roligt att se hur många som gror. Många frön har jag gett till fåglarna idag och de har även fått nötter och talgbollar så nu klarar de sej några dagar.

Solsken, kl 18.05 +3,0 grader. Antikrundan i kväll, det tycker jag är trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar