torsdag 15 december 2011

Torsdag

Idag vaknade jag och mina tankar gick till de ostrukna gardinerna som jag inte kommit mej för med att göra någonting åt. Men nu, efter frukost drog jag igång, plockade ner köksgardinerna och fram med strykbrädan och det gick lätt som en dans. Det är allt märkligt att man skall "gruv sej" för allt, men nu är allt på plats förutom juldekorationerna som skall komma upp endera dagen.

Den nya vaxduken ligger nu på bordet och jag har helgen till ära även lagt på en bordsfilt, det blir allt bra mjukare och behagligare på bordsskivan.

I eftermiddag har jag haft besök, roligt för då går den långa eftermiddagen lite fortare, jag visste att Lotta och Eilert skulle komma men även svägerska kom samtidigt och jag fick en julpresent av henne, ett ljusfat med dekorationer av små glasstenar, guldstjärnor, ett hjärta och kanelstänger. Det var så fint och jag blev så glad, vi hade riktigt trevligt med kaffedrickande och prat.

Nu skall jag ta in enriset och sätta i en kruka och hänga små juldekorationer som Lotta gjort på sin brodyrmaskin, det börjar bli lite roligt att plocka fram julsakerna.

Det har varit en bra dag utan några måsten utan nu tar jag det lugnt och i min egen takt.

Mulet som vanligt kan man väl säja kl 18.50 +2,7 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar