fredag 23 december 2011

Fredag

Idag blir det lugn och ro på Framnäs trodde jag när jag steg upp i morse och visst har det varit lugnt men hur det än var så det lite att pyssla med. Först så fick jag tag på ett presentkort hos KN och det liksom brände i mina fingrar och det kändes som om jag var tvungen att handla upp det i dag. Det blev en nyinkommen tunika som jag tyckte om så det var bara att slå till och betala lite i mellanskillnad, men nu är jag nöjd.

Westlunds Lantbruksprodukter var nästa anhalt och där fick jag en säck potatis, tack snälla Britta och därefter till Sjövik med änglar, där blev det kaffe, lunch och kaffe igen , men nu har jag landat här hemma. Skinkan är nygriljerad och frestelsen står i ugnen, alla julklappar är klara så nu kan jag eventuellt börja sticka en mössa. Jag har faktiskt vilat mej från handarbete förutom att sy i några knappar denna vecka så nu skall det bli roligt att börja igen.

I morgon bitti skall jag stiga upp tidigt och göra mej i ordning för julfrukost hos familjen Pettergård det är lika trevligt och mysigt varje år, men innan jag åker till Häggvägen skall jag tända ljus på kyrkogården hos mina kära. Saknaden är ännu större när det blir storhelger.

I dag har det varit dimma och fuktigt väder, här är det isgata ända ut till stora vägen, snön är i stort sett borta och kl 16.55 +6,3 grader.

God jul på er alla och var rädda om varandra.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar