torsdag 22 december 2011

Torsdag

I dag vaknade jag rätt tidigt och steg upp, jag åkte spark efter tidningen och sedan dröjde det en stund innan jag kom igång, men nu äntligen har jag städat klart,jag har skaffat batterier till mina små ljusslingor som jag har i tallriset i balkonglådorna. Riktigt nöjd med mej själv.

Vid lunch åkte jag och Lotta till Torsby där jag inhandlade de sista julklapparna och så var vi in på Frykenhallen, jag gillar Bergqvists leverpastej och så köpte jag pressylta och senap för den hade jag glömt, och en liten blomstergrupp till min syster.

På hemvägen var vi in hos Annica och lämnade julklappar till hennes barnbarn. Härliga Isolde var där, henne kan man inte låta bli att tycka om, där blev vi kvar en bra stund för Mats kom hem och sedan sonen Tomas så vi hade en trevlig stund med fika och mycket prat synd bara att inte lilla Signe med familj kom från Hammarö så att vi hade kunnat träffa dem också. Men så är det, vi kan inte vara alla på samma ställe.

Mörkret inföll under tiden vi var borta och det kom isbark som la sej på bilrutan, ocgh när vi kom till mörka Framnäs var det riktigt nära att jag hade hamnat i diket, jag svängde höger aningens för tidigt, det gick bra,men jag kanske borde ta snöskyffeln och ta bort spåren.

Snöfall, isbark inget trevligt väglag kl 18.30 -0,6 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar