söndag 25 december 2011

Juldagen





Först och främst vill jag önska alla en god fortsättning på helgerna. En lugn och skön julafton började med frukost hos Mari, Fredrik, Adam och Emma samt Sigge inte att förglömma. God mat och trevligt att få umgås, Ngoan och Helena tittade in och Ngoan var en så fin liten tomte med säck. Jag blir så varm i hjärtat när ungdomarna-barnen visar sin tacksamhet över det de får och jag är lika glad för de julklappar jag får av dem. Det blir jättemånga kramar och tack en sådan morgon .





Jag var hem och vilade en stund innan nästa kalas hos Lotta och Eilert, jag tog med mej frestelsen och julklapparna och åkte dit. Efter maten hamnade jag i soffan med ett antal hundar, det bytte djur hela tiden men jag satt ganska nerklämd i soffan. Efter ris a la malta och kaffe drog jag mej hemöver och hade en stillsam kväll med TV och korsord.





Hade svårt att sova i natt, men fram på morgonkvisten somnade jag gott och klockan var ganska mycket när jag kom upp. Även denna dag har varit lugn, Siv G kom in en sväng, hon var hundvakt till en liten svart pudelflicka, hon var så söt, sen har Lotta vartit in en stund, men nu är jag ensam och jag skall snart sätta mej framför TV:n och i kväll skall jag se på en dokumentär som heter "Kokvinnorna".

Det verkar ha mulnat på och kl 16.30 visar termometern på 4,8 grader. Undrar om vi får känning av dåligt väder i natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar