tisdag 27 december 2011

Tisdag.

Tredje dag juls morgon är precis likadan som alla andra morgnar, förutom att jag vaknade lite tidigare än under helgen, det var faktiskt mörkt när jag steg upp första gången, då var klockan 6,30 så jag la mej en stunt till och läste.

Jag hade en enda plan för dagen och det var att jag skulle gå till Dojor och don på rea. Här mättes gardinlängder och sofflock och eftersom jag strax är klar med mössan som jag stickar så fanns det lite funderingar på en ny stickning. Väl i affären blev jag direkt handlingsförlamad, jag såg tyger som jag tyckte var fina men kunde inte bestämma mej, jag kollade stickbeskrivningar och lika där, jag kunde inte bestämma mej så under tiden som jag stickar färdig mössan får jag fundera på vad jag vill ha för tyg och vad jag skall ha för handarbete.Så dumt det kan bli ibland.

Mitt fågelbord blåser omkull i ett så nu har jag bestämt mej för att det får ligga tills blåsten lugnat ner sej, granen på altanen lutar betänkligt fast den är fastsurrad i taket. Så får man göra här på "Blåsåsen", vore inte en del av altanen inglasad skulle jag inte kunna ha något därute.

För övrigt har det nästan varit en vårdag, snö och is är borta och vid postlådorna har det blivit sprickor i marken precis som när tjälen försvinner, men jag tror och hoppas att det blir i alla fall några veckors vinter med normalkyla och snö. Jag tror att vi behöver alla årstider. KL 16.50 +3,6 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar