lördag 10 december 2011

Lördag och Nobeldagen.

Jag vaknade strax före sju idag och tänkte att nu är antibiotikakuren slut för denna gång så jag behöver inte stiga upp för att ta medicin utan ligger kvar i sängen och helt plötsligt är klockan 09.45. Knatar mej upp sätter på mej kläder och iväg efter tidningarna. Ibland har man tur, Marianne är ute på trappen och undrar om jag vill ha förmiddagskaffe, jag som inte hunnit äta frukost kunde inte säja nej tack. Vilka snälla grannar man har.

Jag var till kyrkogården och tände ljus, det var så lugnt och stilla men ändå visar det sej att det finns fotsteg av både människor och djur, bl a små klövar efter rådjur. Lika är det här hemma för vid fågelbordet är det fullt av klövar men det är sällan man ser dem.

Nu är det väl dags att börja göra sej klar för Nobelfestligheter, för min del är middagen och efterrätten redan intagen, idag blev det fiskgratäng och clementin, jag orkade inte vänta tills det fina folket börjar dinera. För övrigt gör jag som Filippa Reinfeldt, jag sätter på mej min lilla röda som jag väl haft de senaste två åren. Vilken tur att man inte behöver närvara vid såna festligheter, sitta still i 3 timmar utan att få röra på sej, stackars kronprinsessan får sitta där med stödstrumpor, begränsa vätskeintaget så att det inte behövs några toabesök, hemska tanke.

Vädret har varit rätt så fint idag och kl 16.25 -6,9 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar