fredag 16 december 2011

Fredag

I dag har jag väl kallat att jag har städat lite, det blev dammsugaren som fick göra det mesta jobbet idag, till veckan skall jag väl torka av golven. Badrummet ägnade jag lite tid till för jag tyckte att det verkade behövas.

Nu har jag varit så sparsam på dagstidningar och papperskartonger så jag hade 4 kassar fulla men nu är de bort tillsammans med ett antal kakburkar i plast, där fick jag se att det har inte varit så mycket hembakat här utan det har varit köpebröd.

Jag blev bjuden till Lotta på lunch idag, vi åt mossaka som var jättegod. Jag åt mer än jag behövde så nu blir det nog bara lite filmjölk till kvällen.

Tänk att jag inte ska kunna låta bli att köpa mej julstjärna, jag tänkte ha den i en kruka på köksbordet, men när jag tar av cellofanet så bara ramlar det av löv och själva växten är inte planterad någotsånär mitt i krukan utan i kanten, inte vet jag om det går att plantera om eller om den skall få stå tills alla bladen ramlar av. Usch så tråkigt.

Å lika tråkigt är vädret, tyckte en stund att det verkade som om det skulle kunna klarna upp, men molnen tog överhand igen kl 16.45 +1,8 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar