torsdag 13 januari 2011

Torsdag

Torsdagarna under skolterminerna kallar jag för Bossedagar, och dessa dagar är inte speciellt händelserika här. Som jag väl berättat på Facebook är Bosse von Sigfridson en liten Jack Russel, som till humöret tror att han är en stor best. Vi tillbringar Bossedagarna för oss själva med någon liten promenad och umgänge med varandra. Vi gömmer saker och så spelar vi hundspel(det finns faktiskt sådana), men oftast blir det att jag sitter och handarbetar och han ligger som klistrad bredvid mej. Så fort jag ställer mej upp så är han alert och efter mej. Idag när husse hämtade honom tror jag att han tänkte stanna kvar här trots att Lars kallade på honom.

Min bukett med tulpaner är så vacker idag. Jag har snittat dem lite mera och så tog jag in lite björkris och satte i. Jag såg på affären att det fanns tulpanbuketter med blåbärsris och de var nästan dubbelt så dyra som en vanlig bukett.

Idag har jag ätit fläsk och bruna bönor.Tänk så gott det är med vanlig husmanskost. Såg ett recept på parmesangratinerad rödspätta som jag tänker laga och bjuda dotter och måg på under helgen.

I morgon skall jag besiktiga bilen på eftermiddagen. Hoppas innerligt att det inte går lika illa som ifjol för då fick jag körförbud på grund av ett dåligt bromsrör. Satt utanför Bilprovningen med lapp på rutan och grät. Lotta kom och hämtade mej. När jag sansat mej var jag ju så tacksam för tänk vad som kunde ha hänt. Hör ni inget av mej i morgon kväll har det väl gått lika illa och jag tar mej nog inte hem förrän ganska sent för Lotta jobbar till klockan arton och det tar ju lite tid att åka mellan Torsby och Hagfors

Man vet inte vad som händer.


Dagens väder har varit kallt men fint, temp kl 18.20 -12,8 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar