söndag 16 januari 2011

Söndag.

Idag var det slaskigt och grått, men det skall väl vara sådana här dagar också.

Lördagskvällen förflöt lugnt, förutom att Kim Westlund kom och knackade på fönstret, å vad jag skvatt och Sigge med, men Kim kom inte för att skrämmas utan han hade en kasse nötkött med sej och det tackar jag så mycket för. Fina köttbitar och färsen malen och klar. Bara att paketera och lägga i frysen. Tänk sån tur man har. Sen blev det ju lite omständigt när vi skulle krypa till kojs. Sigge har redan placerat sig i sängen och när jag skulle lägga mej var fötterna utanför täcket. I vanliga fall är mina fötter så varma, men ikväll var de inte det och täcket räckte inte till. Upp och försökte flytta på vovven, men han var som en blyklump så istället för att bråka med honom satte jag på mej ett par sockor. Sånt är livet hos mej.

I dag sov vi länge och tog en långfrukost. Gjorde mej iordning för att köra hem Sigge. In på ICA för att köpa ett gratulationskort eftersom Adam har födelsedag. Tänk vad tiden går fort, redan 16 år,tycker inte det är länge sen han var en liten knatte. Ja denna lille knatte var inte hemma utan var någonstans occh spelade hockey. Men vi firade med kaffe och tårta och en pratstund. Emma fick också ett bidrag till sparande till en systemkamera. Hon är duktig på att fotografera.

På hemväg från Ekshärad gjorde jag en tur in till Lotta och fick VF (korsord igen). Väl hemma lagade jag lite mat och sedan var det skidskytte. Sen kom stickningen fram och nu får klockan snart vara 20.00 för då skall jag se på "Solsidan".

Dagens väder som sagt mulet och blött. Kl 17,45 +3,6 grader. Detta tär nog riktigt på snön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar