lördag 29 januari 2011

Lördag

Sitter här och tittar på damernas konståkning och tänker att det är väl detsamma att jag skriver på min blogg nu, för jag förstår att det kommer väl inte att hända något särskilt resten av dagen. Skulle så vara är det väl bara att fortsätta skriva.

Min dag har varit fin. Vaknade och det var inte "svinkallt" och förmiddagen utvecklade sej till en vacker dag. Lotta kom och hämtade mej och vi åkte till Evas Garner för jag skulle skaffa mej en stickning. Jag tror jag får spasmiska rörelser i mina händer när jag inte har en stickning. Jag hade inte en aning om vad jag ville göra, men Eva undrar om jag vill sticka en babymössa, för själv stickar hon tröjan. Sagt och gjort nu har jag garn och beskrivning så jag kan börja när som helst. (det har jag redan gjort, lagt upp 92 maskor och stickat 2 varv)

Sen gjordes ett besök på ICA, ibland tror jag så gott om mej själv så jag köpte jäst(torr för säkerhets skull) och mjölk ifall att lusten skulle falla på och jag vill baka matbröd. Matbrödsmjöl av olika sorter finns hemma så det är bara viljan som skall komma. Jag köpte även en bukett med blandade tulpaner till en släkting som fyllt år under veckan, och jag var till henne med blomstren.

Tvättmaskinen har gått förfullt idag. Jag har inte velat tvätta när det varit kallt, är rädd att det går någon säkring och jag vill helst inte gå ut och byta i kylan.

Nu är det snart helgfrid. Stickning, lösa korsord, TV-tittande och kolla på datorn är vad jag skall syssla och pyssla med i eftermiddag och kväll. När jag blivit trött på detta lägger jag mej med en god bok. Tänker ofta på människor som inte har några intressen, hur får de tiden att gå?

Dagens väder har ju varit underbart. +1,2 grader kl 14.00 och nu kl 16.40 -0,3 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar