fredag 21 januari 2011

Fredag

Fredag morgon, känner att jag börjat sova igen mej själv. Hoppar väl direkt inte ur sängen, men det går lite lättare idag. Hämta tidning, frukost och dusch. Tidningen är viktig idag för jag prenumererar på DN enbart för deras korsord. Tidningarna är för fredag, lördag och söndag och när dessa tre tidningar + NWT för en vecka skall bort fyller de en hel plastkasse. Att lösa korsord är rogivande och man glömmer tiden, man kan på lördagmorgnarna lyssna på Ring så spelar vi och Melodikrysset samtidigt med korsord. Det lyckas väl inte så bra men det är nog bra träning för hjärnan.

Idag har jag och Irene varit till Nygård och ätit lunch. Vilken god mat, det var ädelostfylld fläskfile med råstekt potatis, en jättegod sås och massor av grönsaker, kaffe och kaka samt frukt för bara 60:-. Verkligen billigt för hemlagad mat. Vi var också till Solgläntan och plockade.

Jag tror jag åt för mycket på Nygård, är fortfarande mätt, känner av lite halsbränna.Alla ni som tänker ta ett glas vin och fira att det är helg, ha det trevligt, jag skall ta mej ett glas Samarin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar