fredag 14 januari 2011

Fredag

Ja, idag är det den stora besiktardagen. Tänkte direkt i morse att jag måste nog se efter om jag har olja i bilen, kolla glykol och så måste jag tanka bensin. Hemska tanke. 13,60 kr/litern. Man klarar sej inte utan detta dyra drivmedel. Utförde det jag tänkt på förmiddagen.

Efter detta en titt in till Marianne och Bo, där bjöds på kaffe och smörgåstårta. Å vad gott det var. Där satt vi och pratade så till slut var det nästan dags för Hagforsresan Jag har hört på radion att det var älgar på vägen söder om Ekshärad så jag rullade iväg sakta och fint söderut. Helt plötsligt när jag kom i Sjögrändskorset krockade 2 bilar mitt framför mej. Tror nog att det gick ganska bra med förarna, för de kom snabbt ur sina bilar. Hade så god tid på mej så jag skulle åka in till Lidl och titta, jag köpte en plyschdress och en nackkudde.

Kl 15,40 hade jag tid på Bilprovningen. Jag var där strax före halv fyra och fick åka in på direkten, och det var samme besiktningsman som lade körförbud på bilen i fjol som gjorde besiktningen. Stackars karl. Det gick då bättre idag än förra gången, jag och lilla röda pärlan fick åka hem tillsammans. Måste till verkstan och byta ett bromsrör (igen) och så hade jag ett litet läckage på bränsleslangen. Å så får jag göra ett nytt besök i Hagfors inom en månad.

Nu är dagen snart tillända. Får försöka bestämma mej om jag skall se på Let´s dance eller På spåret och Skavlan.

Ha en bra kväll.
Idag har vädret varit molning och kl 18.10 -9,5 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar