måndag 30 april 2012

Valborgsmässoafton

I dag har jag gjort som jag gjorde ofta förr när jag arbetade, jag har tagit med en "klämdag". Jag har gått här hemma och strosat och inte gjort något större nytta, och vad gör det, de flesta dagar är ju numera "klämdagar".

Jag har i alla fall varit in till Ekshärad och handlat lite, och gjorde mej en sväng runt Föskefors, jag gör mej en tur dit ibland och alltid kommer jag på något gammalt från det jag var liten, turen väcker barndomsminnen.

Jag har letat bland mina böcker och jag hittade en bok av Björn Ranelid, Tyst i klassen, den har jag alldeles glömt bort att jag hade, skall bli spännande att se hur jag tycker om honom som författare, har inte läst något av honom. Passar väl att läsa en bok av honom eftersom kvällstidningarnas förstasidor handlar om hans kollision.

När jag tittar ut ser jag att det börjar eldas lite varstans, folket har tagit in helgen. Synd att inte solen varit framme idag men väderkartan för imorgon såg verkligen lovande ut. Mulet hela dagen och vid lunchdags kom det några regndroppar, kl. 18.20 + 9,9 grader. Ha en trevlig Valborgsmässoafton alla vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar