lördag 28 april 2012

Lördag

Vilken fin morgon att vakna upp till och få lyssna på "Ring så spelar vi". Kravlade mej upp , på med kläderna och hämtade tidningarna, ljuvligt med solen.

Nu var det dags att åka till Kyrkogården men penseékorgarna och så hade jag ytterkrukor med till påskliljorna för det såg inte så trevligt ut med vit text på svarta blomkrukor. Det passade fint att gå dit idag för det är pappa Tures namnsdag.

Jag saknar Stellan så oerhört mycket, vi gjorde så mycket tillsammans och han var händig med det mesta, fixade och ordnade. Gudskelov lärde han mej att göra vissa saker som jag klarar av, ibland tycker jag att jag behöver hjälp, men i dag har jag tagit tag i saker alldeles själv, jag har varit ute och bränt en stor hög med ris och ogräs, det var midsommarbjörkar sen flera år och utegranar samt fågeltallar. Nu är det mesta uppeldat, jag har monterat upp den nya gardinstången i köket och det gick bra och regnmätaren är på plats, t o m skruvdragaren är åter i garaget.

Nu skall jag så mina tagetes så att de får börja gro, en kruka med påskliljor skall jag gräva ner för de börjar bli lite vissna och plantjord skall skaffas hem till växthuset och rabatterna. Det finns att göra bara lusten och orken håller i sej.

En riktigt fin dag utan regn kl 17.05 +13,8 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar