måndag 23 april 2012

Måndag

Det var trögt att komma upp idag, grått och tråkigt och jag hade ingenting planerat. Jag fick i mej frukost och började planera dagen. Jag skulle in till Kyrkheden och handla lite, tanka bilen, lämna till blomsterfonden och så ett besök hos Evas garner. Tänk att det är så skönt att bilen fungerar och jag kan sticka iväg när andan faller på.

Jag har haft förmiddagsbesök med kaffe och prat, en trevlig stund, eftermiddagen har jag ägnat åt matlagning och handarbete. Det blev en ny stickning när jag var in till Eva men det talar jag inte om vad det skall bli, det får bli en överraskning

Jag tror bestämt att ekorren är ute på verandan och plockar i saker som jag har därute, det är lite oreda på bordet och jag har en kasse med björkris i som skall eldas upp men det kan vara kvistar urrivna. Jag får nog lov att kolla upp denna varelse lite för när det blir varmare och man vill ha dörrarna öppna kan han komma in och ställa till det ordentligt.

Det sken upp en stund i eftermiddags men nu har molnen tagit över, kl 18.20 +9,1 grader, det verkar bli lite varmare för varje dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar