tisdag 3 april 2012

Tisdag.

En helt vanlig tisdagmorgon förutom att jag skulle bort och mata fiskarna. Jag såg att isen på Mossbergssjön börjar ge vika och det var massor med svanar och gäss i vassen.

Jag strök lite kläder på förmiddagen och sen började jag fästa trådar på barntröjan som jag stickade färdig i går kväll. Sista ärmen var dryg att göra färdig men nu är den klar att sy ihop.
En liten mössa skall jag försöka få till också.

Jag fick besök idag och det var ju trevligt med en kopp kaffe och en pratstund. I eftermiddags gjorde jag mej en tur med bilen och kameran, jag måste ju lära med att fotografera, det är ju lite ovant för mej,men jag hittade ett ställe med tussilago som jag tog kort på och så var det svanar i ett vattendrag. Nästa steg blir att lära mej föra över bilder från albumet till facebook, jag är på god väg men det är något som jag inte gör rätt.

Nu skall jag börja hamstra med stickat till hösten, jag skall börja sticka en löskrage på rundstickor i ett ljusbeige mohairgarn, det skall bli roligt med ett nytt handarbete.

Vilken fin dag det varit, skönt att det inte blåser, men det är ju kallt på nätterna, pratade med en släkting idag och hon sa att det var -8 grader i morse, men kl 18.30 visar min termometer på +4,4 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar