lördag 14 april 2012

Lördag

Vackert väder även idag men vintern har tydligen slagit till ordentligt på östkusten, det brukar ju vara tvärtom. Lördagsmorgonen har varit som vanligt här förutom att jag måste klä på mej innan jag drar i väg efter tidningarna eftersom bilen fortfarande är på verkstan kan jag ju inte dra iväg i morgonrock och vinterjacka. Här är vinterkläderna tillgängliga hela året.

Frukost och genomgång av tidningar, läser i DN att det är svårt att få rätt medicin på apoteken i Stockholm också så det är inte bara här som det är besvärligt ibland.

Efter tidningsläsning är det NWT:s korsord som gäller, jag satt här och läste och jag blev så trött att jag ville gå och lägga mej en stund, men nej, det blev duschen och fortsatt korsord. När håret torkat och korsordet var löst var det inget att göra åt jag la mej ner en stund och vilade och det gjorde gott för kroppen. När jag kom upp kokade jag mej kaffe och jag tog SISTA antibiotikan i den här kuren, hoppas att doktorn har ett gott besked till mej när han ringer på måndag. Jag tycker att de äcklar mej att ta, lila kapslar och och gula, jag kunde ligga och tänka på detta när jag lagt mej på kvällen usch så äckligt men det har tydligen varit bra.

Jag har försökt ta lite bilder på mina små penseer men jag får nog lov att ladda upp kameran för mina försök blev inte lyckade och när jag läser ser det ut att den behöver laddas.

Fint hela dagen och kl 17.10 +10,4 grader kanske jag skulle sätta mej på balkongen och njuta av solen en stund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar