torsdag 19 april 2012

Torsdag

Lite morgontrött men efter en dusch och hårtvätt piggnade jag till. Jag är så trött på mitt hår som är torrt i topparna och fett längre upp, det får nog bli ett besök hos Cornelia för att få råd om vilka produkter jag skall använda.

Lotta var så snäll och kom hit med sin bil så att jag kunde göra lite uträttningar och i morgon kanske att min röda pärla kommer hem, det skall bli skönt.

Det har deklarerats här i eftermiddag och det gick faktiskt bättre än jag trodde så nu är jag inte skyldig Skatteverket lika mycket som under senaste åren.

Stickat har jag gjort under dagen för det går nog inte någon dag utan att jag handarbetar lite, mina små plantor har fått lite växtnäring idag och nu hoppas jag att de mår bra av detta. I kväll skall jag bjuda mej på avocado med skagenröra och rökt lax. I morgon blir det nog lite städning för dammsugaren har inte varit framme på flera dagar och kommer bilen hem måste det bli ett besök hos kusin för nu väntar hon på mej.

Mestadels mulet men kl 19.00 +8,3 grader och jag ser att knopparna í björkarna trots allt ser ut att bli större för varje dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar