onsdag 25 april 2012

Onsdag

Tänk så mycket solsken gör, i alla fall på mej och mitt humör. Jag kom upp riktigt tidigt, solen sken in och jag kände att idag vill jag göra något extra.

Detta lilla extra blev fram med dammsugaren och trasan, jag ställde ut mina plantor så att de skall börja vänja sen med utelivet, ut med mattor och sängkläder, det gick riktigt lätt, det enda tråkiga som hände var att det blåste så att en tomatplanta vek sej och gick av.

Sen blev det personlig omvårdnad med allt vad det innebär, mjukgörande kräm till fötterna och lite pedikyr, kroppslotion lite manikyr samt hårvård så jag kände mej riktigt fräsch. Fick för mej att åka till min syster och hämta hem mina plantor och så fick jag en svärmors tunga också. Kaffe och en stunds prat var trevligt och framför allt "Röda pärlan" gick förträffligt och har poliserna varit ute så har det blivit fortkörningsböter.

Nu börjar strax Go´kväll, vädret har mestadels varit fint förutom någon skur, ljuvlig temperatur jag ser att björkarna snart har musöron, det har hänt mycket med det gröna idag. Kl 18.10 +13,5 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar